Най-добрите начини да използвате Кардарин

През последните години, Кардарин се е превърнал в абсолютният фет бърнър на пазара. Ако някога сте се интересували от изгаряне на излишните мазнини и сваляне на килограми, вероятно сте попаднали на Кардарин.

Това уникално вещество представлява специален вид активатор на андрогенните рецептори, който стимулира изгарянето на мазнините и ви помага да постигнете стройна фигура за нула време. Открит проз 90-те, Кардарин е бил обект на редица клинични изследвания, които доказват неговата ефективност.

В тази статия ще разгледаме различните варианти за прием на кардарин и ефектите до които те водят.

  • Соло употреба

Кардарин, разбира се, може да бъде използван самостоятелно. Препоръчва се прием на 10-20 мг дневно, като голяма част от потребителите твърдят, че са го вземали около 2-3 часа преди тренировка. При такъв начин на консумация очаквайте голям прилив на енергия и увеличена издръжливост по време на физическа активност. Първите резултати върху теглото се забелязват в рамките на 4-5 седмици.

  • По време на стероиден цикъл

Голяма част от стероидните продукти на пазара причиняват възпаления и намаляват издръжливостта. Именно поради това, много хора твърдят, че комбинацията на стероиди с 20мг Кардарин дневно, води до повече енергия и сила по време на тренировка.

  • С други САРМС

Използването на Кардарин като основа с други САРМС е изключително добро решение. Причинта е, че той подобрява издръжливостта и стимулира изгарянето на мазнини – без да причинява странични ефекти. Препоръчваме ви 10-20мг дневно.

  • Следцикълна употреба

Тъй като Кардарин не е хормон, това вещество е чудесен избор за следцикълна терапия. Когато един цикъл приключи, най-голямата опасност за организма е натрупването на мазнини. Кардарин може да ви помогне да се зправите с това. Освен това, той ще поддържа енергийните ви нива по време на физическа активност.

Продължителност на употреба

Въпреки че безопасността на Кардарин е доказана и при консумация до 6 месеца, трябва да приемате внимателно продукта. Препоръчителният цикъл е от 12 седмици по 10-20 мг дневно. Добре е след всеки цикъл да се прави почивка от минимум 4-6 седмици.

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 16 =