Кардарин (GW 501516) – Ето как да го използвате за максимални резултати!

Кардарин е създаден през 1990-та година от фармацевтичните компании Ligand и GlaxoSmithKline, като антитуморно лекарство. Учените откриват, че той действа положително за липидните нива в кръвта и за сърдечносъдовата система, като освен това е ефективен при диабет, за подобряване на издръжливостта и за премахване на излишните мазнини. В момента, това е едно от най-продаваните САРМС вещества по цял свят!

Допинг

Вероятно и вие имате познати, които използват Кардарин за подобряване на издръжливостта. Голяма част от хората мразят бягането на дълги разстояния, но усещането след тренировка е излкючително приятно. Това вещество помага много за подобряване на издръжливостта при този тип натоварване.

Не е известно кой професионален атлет за пръв път е започнал да използва  Кардарин или кога са започнали да го използват. Знаем единствено, че през 2008 година, по време на Олимпийските игри в Китай, огромен процент от участниците са използвали това вещество, и то с голям успех. На следващата година, Кардарин е бил забранен от допинг комисиите, но много атлети все още поемат риска и го приемат поради ефективността му.

Как действа?

Кардарин (GW 501516) се включва към САРМС веществата, но по характеристики, той не е САРМ. Той представлява агонист на PPAR рецепторите. Тези рецептори са разположени в мускулите и костите и участват в редица процеси в организма. Кардарин се свързва с тях и води до значителни подобрения в изгарянето на мазнините, издръжливоста, поддържането на мускулната маса и костното здраве. Това го прави удобен за приложение не само при кардио, но и при вдигане на тежести, тъй като той значително съкращава времето за възстановяване на мускулите.

Кои са ползите?

  • Диабет тип 2

Има доказателства, че Кардарин намалява риска от диабет тип 2 и дори може да намали вредите от това заболяване, при комбинация с правилната диета. През последните години са направени различни изследвания, които показват, че PPAR агонистите нормализират липидните нива в кръвта и намаляват инсулиновата резистентност.

  • Отслабване

Няма как да не се отбележе способността на Кардарин да изгаря излишните мазнини. Независимо дали сте слаб, със средно тегло или пълен, вие можете да използвате Кардарин напълно безопасно за изгаряне на мазнини. Доброто на този продукт е, че той действа много по-различно отколкото вредните стимуланти за отслабване. Кардарин стимулира изгарянето на мазнини независимо с какво се храните.

Най-добрите начини за употреба:

  • Употреба само на Кардарин

Кардарин може да бъде консумиран самостоятелно. Препоръчва се приемът на 10-20мг дневно, около 2-3 часа предифизическа активност. Очаквайте значително увеличаване на издръжливостта и силата. Ефектът за изгаряне на мазнини става най-явен около 4-5 седмица след началото на приема.

  • По време на стероиден цикъл

Почти всички стероиди намаляват издръжливостта и водят до възпаления. Именно затова, прибавянето на около 20мг Кардарин дневно води до голяма разлика в начина по който хората се чувстват по време на физическа активност.

  • По време на САРМ цикъл

Разбира се, можете да комбинирате Кардарин и с други зармс вещества. Известен е положителният му ефект при прием с Остарин, Лигандрол и Тестолон. Препопръчват се отново 10-20мг дневно.

  • При следцикълна терапия

Можете да го използвате и по време на следцикълна терапия, тъй като това не е хормонален продукт. Той ще ви помогне да се предпазите от непълняване, което е честосрещан проблем след приключване на цикъл със САРМС или със стероиди. Освен това, ще ви помогне да се чувствате по-мотивирани за трениране.

Продължителност на употреба

Въпреки че проведените изследвания с Кардарин доказват безопасността му при 6 месечен непрестанен прием, е добре да бъдете внимателни с веществото. Препоръчва се да приемате Кардарин за период до 12 седмици, след което да правите почивка между 4-6 седмици. След почивката можете да започнете отново с приема на Кардарин за още 12 седмици и т.н.

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two + 16 =